Så blev Guldborgsund Kajakklub kajakpolofaciliteter indviet

Så blev Guldborgsund Kajakklub kajakpolofaciliteter indviet med flot tale af formanden. Kajakklubben var vært med sodavand og chips. Skønt at se Guldborgsund Ungdomsskole give den gas på den nye kajakpolobane. Her er nogle stemningsbilleder fra dagen.

• Jens Christian Børsmose

Hej Guldborgsund Kajakklub
    Vi, Vordingborg Ro og Kajakklub , havde fornøjelsen af at besøge jeres naboklub og spille kajakpolo 5. Oktober 2020.
    Vi vil høre om I ikke kunne tænke jer at spille med os og mod os?
    Vi vil gerne samle de mange polokræfter, der efterhånden er i det sydlige af øerne.
    Skriv gerne til min mail.
    Jens Christian Børsmose
    Kajakpolo ansvarlig

oktober 6, 2020 - 9:17 pm Reply
    • Poul

Hej Jens
      Tak for din henvendelse.
      Desværre har vi ikke set din besked før nu. Hvis du i fremtiden vil benytte vores kontakt formular https://guldborgsundkajakklub.dk/kontakt-klubben/ så vil du hurtigt få et svar. Desværre er der ikke rigtig nogen fra klubben der benytter muligheden, at kommentere vores blog indlæg.
      Jeg videresender din besked til vores formand Peer Lundquist

Mvh. Poul Møller Carlsen

oktober 20, 2020 - 5:05 am Reply

Your email address will not be published.