Roskole i Guldborgsund Kajakklub

Hvert år i april måned inviteres alle som har tilmeldt sig roskole i Guldborgsund Kajakklub til informationsmøde i kajakklubben, på mødet vil vi gennemgår kursusindhold, kajakker og udstyr, du vil møde klubbens instruktører og der vil være rundvisning i kajakklubbens lokaler.

Tilmelding til roskolen gøres ved at udfylde kontaktformularen nederst på denne side.

Venteliste vil blive oprettet i det omfang at kurserne bliver fyldt op.

På roskolen vil du få et grundigt kendskab til klubbens forskellige kajakker og udstyr, du vil lære at håndtere kajakken i forskellige situationer, du vil lære selvredning og makkerredning, samt forskellige andre situationer som du kan komme ud for, efter gennemført kursus, vil du være i stand til at færdes sikker med kajakken på vand og på land.

Om Roskole og frigivelse

For at ro kajak i Guldborgsund Kajakklub, skal man have gennemgået en roskole eller være frigivet fra en anden kajakklub og have færdigheder svarende til IPP 2 kursus. Vil du vide mere om IPP systemet, så kan du besøge Dansk Kano og Kajak forbund på det her Link
Når man gennemgår roskolen i Guldborgsund Kajakklub skal alle lektioner og øvelser gennemføres. Makkerredninger skal kunne udføres på betryggende vis for at erhverve bevis og blive frigivet, efterfølgende vil det være muligt at få udstedt IPP 2 bevis.

Krav til deltageren

For at kunne deltage på klubbens roskolen skal deltageren kunne svømme 600 meter med eller uden svømmevest, deltageren må ikke have sygdomme som kan fremkalde besvimelsesanfald. Svømme prøven kan afvikles i svømmehallen eller i Guldborgsund.

Udfyld formularen- og du vil blive kontaktet af Guldborgsund kajakklub.