Om klubben

Guldborgsund Kajakklub

er en forholdsvis ny klub. Klubben er stiftet d. 2.4.2007 men der er allerede omkring 200 medlemmer i klubben, hvert år er der der stor efterspørgsel på klubbens roskole som typisk afvikles i løbet af maj måned hver forår.

Adresse:

Guldborgsund Kajakklub

Dæmningen 2a
Sundby
4800 Nykøbing F.

Faciliteter og udstyr:

Kajakklubben holder til ved kanten af Guldborgsund. I Juni måned 2008 indgik vi en lejeaftale med Guldborgsundkommune på et areal lige ned til Guldborgsund. Vi har siden august måned 2008 stort set bygget til hver år, nu kan bygningerne rummer flere end 120 kajakker og kajakklubben råder over mere end 60 klubkajakker som frit kan lånes af kajakklubbens medlemmer.

I foråret 2015 blev kajakklubbens seneste bygning færdig, den indeholder klubbens nye træningsfaciliteter.

I Guldborgsund Kajakklub har vi alt hvad du behøver for at kunne ro kajak, der er svømmeveste og pagajer samt flere forskellige typer af kajakker (turkajakker, børnekajakker, kapkajakker, havkajakker og toerkajakker).

Rovandet er Guldborgsund, turene kan varieres ved at ro nordpå mod Guldborg eller sydpå mod Gedser, typisk er det blæst, strøm og bølger som afgør om man lægger sig på Lolland eller Falster siden og om turen går nord eller syd.

Mod syd kan det til tider være rigtig barsk når man runder Flatø og ror omkring ved Hasselø, til gengæld findes der næppe skønnere rovand en stille sommeraften.

Vi har haft rigtigt travlt med at etablere kajakklubben og uddanne nye kajakroer men vi forventer at vi i fremtiden vil lave masser af klubarrangementer med ture til andet rovand i ind- og udland.

Aktiviteter:

Guldborgsund Kajakklub er en udpræget breddeklub, der lægges stor vægt på at alle skal have mulighed for at lære at ro kajak.

Henover sommeren har vi en lille fortløbende konkurrence, hvor vi mødes hver onsdag og konkurrere mod hinanden, alle kan deltage og point gives efter hvor godt man har forbedret sin egen tid i forhold til sin hurtigste tid, efter endt dyst grilles og spises den medbragte mad i fællesskab.

Derudover vil der være god mulighed for at deltage i kajakklubbens fælles ro aftner og weekends, hvor der er rig mulighed for at ro sammen med andre fra klubben.

Vel mødt, bestyrelsen.