Medlemskab

Kajak:

Er du allerede kajakroer med IPP 2 bevis, havkajakroer l eller ll, er du frigivet fra anden klub, eller har du tilsvarende færdigheder, så kan du blive medlem i Guldborgsund Kajakklub.

Har du ingen forudsætninger for at ro kajak, så skal du starte på klubbens roskole. På klubbens roskole vil du gennemgå et forløb på ca.16 timer hvor du vil få lærer at færdes trykt og sikker i kajakken. Du vil efter gennemført kursus få et IPP2 bevis (I Paddle Pass) som bygger på Euro Paddle Pass (IPP-standarderne) som er et sæt europæiske minimumsstandarder for uddannelse af roere/udøvere i kano- og kajaksporten.

Har du spørgsmål til ovenstående, så er du meget velkommen til at kontakte klubbens kasserer eller formand.

Tilmelding til kajak kursus – tryk her.

Tilmelding er ikke bindende, du har altid mulighed for at afmelde før du starter på kurset.

Stand Up Paddle:

Stand Up Paddle er en helt ny aktivitet i Guldborgsund Kajakklub som startede i efteråret 2019.

Guldborgsund Kajakklub råder allerede nu over 4 SUP instruktører og der planlægges allerede nu med en række SUP kurser i løbet af foråret 2020.

Er du allerede SUP udøver med IPP 2 bevis, frigivet fra anden klub eller tilsvarende, så kan du blive medlem i Guldborgsund Kajakklub.

Nye SUP-medlemmer skal have gennemgået et introforløb der giver grundlæggende basiskendskab til foreningen, udstyr, regler, sikkerhed og teknik.

Du er meget velkommen til at kontakte klubbens kasserer eller formand hvis du har spørgsmål.

Tilmelding til SUP kursus – tryk her.

Kajakpolo:

Kajakpolo i Guldborgsund Kajakklub er et helt nyt initiativ som blev startet i efteråret 2019. Guldborgsund Kajakklub råder over alt udstyr der skal bruges, når man skal spille kajakpolo.

I forbindelse med den nye polo aktivitet er der etableret bade, omklædnings- og opholdsfaciliteter tæt på klubbens øvrige faciliteter samt en polobane som er placeret trygt og sikkert tæt på land.

Kajakpolo er en holdsport som minder om håndbold på vand udført fra en kajak, det er nemt at lære og kan spilles af de fleste, som i håndbold spilles en bold rundt på banen og det gælder om at score i modstanderens mål.

Vil du vide mere om muligheder og denne spændende sport, så er du velkommen til at kontakte klubbens formand.

Du kan også tilmelde dig på nedenstående link, så bliver du automatisk indkaldt til et informationsmøde.

Tilmelding til kajakpolo – tryk her.

Inden at du starter i klubben skal du have betalt kontingent, dette gælder også for kursus og roskole, begge dele gøres ved at overføre penge til klubbens bankkonti i Arbejdernes Landsband på følgende:

Arbejdernes Landsbank reg. nr. 5359 konto. 0000515233