Invitation til fernisering af kajakklubbens nye informationstavler.

Kære alle 

Hermed invitation til fernisering af kajakklubbens nye informationstavler. Informationstavler offentliggøres umiddelbart i forlængelse af klubbens standerhejsning lørdag d. 26. marts kl. 12.00

Klubben er vært med en hotdog og lidt at drikke, vi glæder os til at se jer ☺️

Invitation-fernisering-ver.2

Pressemeddelelse:

Igennem et år har en frivillig arbejdsgruppe arbejdet på et informationsprojekt der indeholder beskrivelser af lokale roture og små fortællinger om historie, natur, overnatning i det fri  mm. langs Guldborgsund.

Inspirationen er hentet fra Marstal Kajakklub, hvor et par medlemmer holdt sommerferie for et par år siden. Siden har ideerne udviklet sig og vi nu  er klar til  indvielse af projektet Friluftsrådet og lokale sponsorer har støttet projektet økonomisk og plancherne er udfærdiget i et samarbejde mellem klubbens frivillige arbejdsgruppe, kunstner Gitte Skovmand (www.gitteskovmand.dk) og en  lokal grafikervirksomhed.

Der er tale om 8  vejrbestandige plancher a 80×120 cm, der fra på lørdag skal pryde kajakklubbens sidegavl og være til glæde for såvel nye som gamle medlemmer og gæster/besøgende i klubben.

Plancherne indeholder således både nyttig information og kunst på en baggrund af klubbens daglige rovand i Guldborgsund inddelt i 8 felter. (Fra Guldborg i nord til Gedsergård i Syd).  Kajakklubben har desuden fernisering af Gitte Skovmands flotte malerier, der har dannet grundlag for de digitale tryk på plancherne. Klubbens medlemmer har bidraget med fotos fra deres ture på vandet til inspiration for kunstneren.

Vores lokale sponsorerer:

Nielsen og Rønne, Idestrup EL, Låsespecialisten, AJ-Consult, Colour Plus, Det holistiske sundhedshus samt Naturlandet Lolland-Falster.

Projektet er støttet med Udlodningsmidler til Friluftsliv via Friluftsrådet

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.