Guldborgsund Kajakklub får støtte til etablering af kajakpolo afdeling.

Guldborgsund Kajakklub har fået 395.469 kr. fra Nordea-fonden til etablering af kajakpolo afd. der vil bidrage til at skabe mere aktivitet på Guldborgsund.

Med 395.469 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje kan Guldborgsund Kajakklub igangsætte planerne for en Kajakpolo afdeling, der har været på tegnebrættet gennem flere år.
“Unge mennesker i Guldborgsund kommune får nu en mulighed mere for at komme på vandet. I dette tilfælde for at spille kajakpolo, men også mulighed for at opleve de mange andre glæder som man kan få, når man opholder sig ved eller på vandet” fortæller formand i Guldborgsund Kajakklub Peer Lundquist, der glæder sig over opbakningen fra Nordea-fonden.

Med det nye udstyr og klubfaciliteter til kajakpolo centralt placeret i Guldborgsund kommune, håber Guldborgsund Kajakklub at kunne gøre flere unge interesseret i vandsportsaktiviteter og bidrage til det lokale fællesskab langs kysten.

50 mio. kr. til kystaktiviteter

Guldborgsund Kajakklub har modtaget 395.469 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje på 50 mio. kr., der uddeles til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet langs landets kyster.

”Kysten er klar, og vi er glade for, at Guldborgsund Kajakklub vil være med til at skabe nye stærke fællesskaber ved Guldborgsund,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Kystpuljen havde ansøgningsfrist 10. juli 2018, og i alt forventes cirka 100 aktivitetsskabende projekter fra hele landet at få støtte fra Nordea-fondens kystpulje. 

Kontakt       

Guldborgsund Kajakklub
Formand Peer Lundquist

Guldborgsundkajakklub@hotmail.com 
Tlf. 61 63 28 11


Nordea-fonden:

Kommunikationschef
Tine Wickers

tw@nordeafonden.dk 
4070 3784

Om Nordea-fonden

•    Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

•    Med kystpuljen uddeles i 2018 50 mio. kr. til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet langs landets kyster. Projekterne støttes med mellem 100.000 kr. og 1.000.000 kr., og foreninger, selvejende institutioner og kommuner m.fl. kunne søge puljen med ansøgningsfrist 10. juli 2018.

•    Læs mere på www.nordeafonden.dk/kystenerklar

1 Kommentar

  • Poul

    Det lyder super godt

    november 14, 2018 - 9:41 pm Reply

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.