Planlagte fællesture for sæson 2019

Dato Sted & km mindste niveau Beskrivelse
10. juni: Nysted og evt. retur. 24/48 km. øvede Fællestur for øvede. Vi mødes kl. 8 i klubben og ror afsted. Turen til Nysted er 23 km og vi forventer at være fremme ca. 12.30. Vi spiser medbragt mad og måske køber en is på havnen. Medbring også kaffe til pausen undervejs til Nysted. Der vil blive arrangeret kajaktrailer og hjemtransport, for de som ikke ønsker at ro retur til Nykøbing. Resten lægger fra kaj kl. 14.00 ca. og ror tilbage til kajakklubben. Anne K og Gitte Kruse står for turen.
15. juni: Hjelm 16 km alle Vi ror fra klubben kl. 9.00 og spiser medbragte madpakker/kaffe mm i Hjelm. Turen til Hjelm-retur er i alt 16 km og alle kan deltage. Turen er meget velegnet til nyroere, der vil opleve fællesskabet i vores kajakklub, når vi tager på ture. Men vi opfordrer også de garvede roere til at deltage denne dag, så nye og har rutinerede har mulighed for at møde hinanden på vandet. Mikkel og Anne står for turen.
7. juli: Præstø Fjord ca. 20 km. let øvede Vi mødes kl. 8.30 og pakker kajakker på Trailer. Turen er under planlægning, men vi regner med at lægge i ved Præstø kajakklub og ro ud til “Maderne” hvor vi spiser medbragte madpakker. Derefter runder vi resten af Præstø Fjord. Hvis der er stemning for det kan vi evt. spise lidt tidlig aftensmad/sen frokost på en af de skønne cafeer på havnen inden vi kører retur mod Nykøbing. Vejr og vind bestemmer den endelige rute rundt i Præstø Fjord. Turen er for let øvede-øvede, der kan ro ca. 20 km. Anne K og Jan Klingenberg står for turen.
18. aug: Store Legedag v. Østersøen alle Her er der mulighed for at udfordre sig selv…Tekniktræning, bølger, rul og redning i havkajakker, ro en tur langs kysten, prøv at ræse klubbens nye surfkajakker eller hvad med at lege på SUP-boards. Vi rykker udstyret til enten Hesnæs eller Marielystområdet, alt efter vejr og vind. ALLE kan deltage. Hold øje med information når vi nærmer os. Vi mødes i klubben 8.30 og hjælper hinanden med at pakke trailere og biler inden vi kører samlet afsted. Vi deles om udgifter til benzin. Mikkel, Lauer, Gitte Kruse og Anne K. står for turen.
24-25.aug: Overnatning MØN. 45-50 km øvede Turen planlægges med to ruter. Vi overnatter fælles det samme sted. Så du kan både kommer rundt om Møns Klint og ro i mere lukket farvand. Vejr og vind bestemmer resten. Turen er under udarbejdelse. Følg med når der kommer mere info. Turen er for let øvede og øvede. Du skal have roet stabilt gennem sommeren og opnået en vis rutine. Så vil du sandsynligvis kunne være med på den mere beskyttede del af ruten. Tal med Mikke Grindsted om dette, når vi nærmer os. Prisen for turen er endnu ikke udarbejdet. Mikkel, Lauer, Gitte Kruse og Anne K. står for turen.
14-15. aug: Overnatning ALSTRUP 36 km alle Fællestur med overnatning, hvor alle kan være med. Start i hhv. Stubbekøbing og ved Guldborgsund Kajakklub. Der startes fra klubben kl. 8, for de, som ønsker at ro 34 km fra Stubbekøbing, under broerne og ned til Alstrup. Denne tur er for øvede. Øvrige starter fra vores klub kl. 9 og ror til Alstrup, som er en tur på 18 km. Eftermiddagen bruges på leg og hygge og velkomstkomite, for flokken, der kommer Nordfra senere på eftermiddagen. Overnatning i telte, grill og råhygge om aftenen og fælles hjemtur til kajakklubben søndag ca kl. 10.30 der bliver afholdt informationsmøde for tilmeldte deltagere i ugen op til turen, hvor vi planlægger alt det praktiske. Prisen er 100, der dækker leje af huset i Alstrup samt tilskud til forplejningen. Resten aftaler vi sammen. Glæde jer, det bliver mega hyggeligt:-) Anne, Gitte, Lauer og Mikkel står for turen.
28. sep: Askø/Lilleø/evt. Sakskøbing 20/32 km øvede Sæsonens sidste tur bliver i Smålandshavet. Måske kan vi gå på æblerov….Vi lægger ud fra Bandholm og ror rundt om Askø og Lilleø. En tur på omkring 24 km. For dem, der vil have lidt mere distance vil vi arrangere mulighed for at ro videre til Sakskøbing Havn (+11 km)og blive hentet der. Turen er endnu ikke endeligt planlagt. Hold øje med info. Er du i tvivl om sværshedgraden ift. dit niveua, så tal med Mikkel Grindsted når vi nærmer os. Mikkel, Lauer, Gitte Kruse og Anne K. står for turen.

Tilmelding og turinformation finder du på: http://guld.roseddel.dk

Vejr og vindforhold bestemmer sværhedsgrad og endelige ruter
Vi glæder os til at tage dig med

Bedste hilsner turudvalget

Your email address will not be published.