Åbent hus med Stand Up Paddle og kajakpolo i Guldborgsund Kajakklub

Søndag d. 26. juli fra kl. 10.00 – 14.00 i Guldborgsund Kajakklub, Dæmningen 2, Nykøbing Falster.
Kom og prøv et Stand Up Paddle board (SUP) eller prøv at spille kajakpolo i Guldborgsund Kajakklub, på dagen vil det være muligt at aftale et 3 måneders gratis prøvemedlemskab af Guldborgsund Kajakklub, hvor du får kursus i SUP eller mulighed for at lærer at spille kajakpolo.
Guldborgsund Kajakklub har fået 30.000 kr. i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan Guldborgsund Kajakklub tilbydes nye deltagere et gratis (SUP) kursus og 3 måneders prøvemedlemskab af kajakklubben, for deltagere som er til mere action, så er der mulighed for at aftale 3 måneders gratis prøvemedlemsskab med kajakpolo.
I Guldborgsund Kajakklub glæder formanden og klubbens instruktører sig til at komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.
Guldborgsund Kajakklub har modtaget bevillingen på 30.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.
Kontakt:
Guldborgsund Kajakklub: Formand, Peer Lundquist
e-mail: guldborgsundkajakklub@hotmail.com / tlf. 61632811
DIF og DGI’s foreningspulje:
Konsulent, Trygve Laub Asserhøj taa@dif.dk / 4326 2173

Your email address will not be published.